Ingredients

Bloem 100% 10 kg
Unipan Crusty+ 1 à 2% 0,1 à 0,2 kg
Koningsgist® 1 à 2% 0,1 à 0,2 kg
Zout 1,7% 0,17 kg
Water Ca. 65% 6,5 l

 

Werkwijze

 

 

  • 1. Kneden

    Van de grondstoffen een goed afgekneed en soepel deeg draaien.

  • 2. Deegtemperatuur

    Ca. 22˚C
    Laat dit deeg in bulk afgedekt in plastic bak rusten in koeling voor circa 12 uur.

  • 3. Afwegen

    Ca. 350 gram

  • 4. Bolrijs

    Ca. 10 minuten

  • 5. Vormen

    Langmaken

  • 6. Narijs

    Ca. 80 minuten in rijskast van max. 24˚C (65% RV)

  • 7. Afwerken

    Insnijden

  • 8. Bakken

    Ca. 23 minuten bij 240˚C met veel stoom, liefst in een vloeroven.