Ingredients
Bloem | 100% | 10 kg |
Unipan Crusty+ | 1 à 2% | 0,1 à 0,2 kg |
Koningsgist® | 1 à 2% | 0,1 à 0,2 kg |
Zout | 1,7% | 0,17 kg |
Water | Ca. 65% | 6,5 l |
Werkwijze
-
1. Kneden
Van de grondstoffen een goed afgekneed en soepel deeg draaien.
-
2. Deegtemperatuur
Ca. 22˚C
Laat dit deeg in bulk afgedekt in plastic bak rusten in koeling voor circa 12 uur. -
3. Afwegen
Ca. 350 gram
-
4. Bolrijs
Ca. 10 minuten
-
5. Vormen
Langmaken
-
6. Narijs
Ca. 80 minuten in rijskast van max. 24˚C (65% RV)
-
7. Afwerken
Insnijden
-
8. Bakken
Ca. 23 minuten bij 240˚C met veel stoom, liefst in een vloeroven.