Innovatie

Konings Liquid Solutions®

We kennen de wereld van de bakkerij als geen ander en werken dagelijks aan oplossingen om het bakproces vloeiender te laten verlopen. Dat leidt tot innovaties, zoals Konings Liquid Solutions en de nieuwe vloeibare gist en vloeibare verbeteraar. Met Konings Liquid Solutions voegt de bakker middels een slimme installatie vloeibare gist of verbeteraar toe aan het proces. Deze tanks zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Daardoor kan er in samenspraak met de bakker gekozen worden voor de meest optimale variant die het beste past in het proces, de beschikbare ruimte en eventuele andere wensen of ambities.

      Bekijk de oplossing

Een service op maat

Onze producten zijn ontstaan uit de inzet en toewijding van onze professionals, die hun creatieprocessen baseren op lokale en wereldwijde kennis, om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Heeft u een specifieke vraag over brood of banket? Werkt u aan een recept waarvoor u een bepaald soort broodverbeteraar, bakkersgist of lossingsmiddel nodig heeft? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat.

Hoe kunnen we u helpen?

Stap nu over naar Konings Liquid Solutions®

Een grote stap in gemak voor de bakkerij van nu en van de toekomst. Met gebruik van onze vloeibare oplossing worden tijd en kosten bespaard en blijft het bakproces hygiënischer en constanter, zonder concessie te doen aan de kwaliteit van het eindproduct.

100% Glutenvrij

Gluten is een natuurlijk bestanddeel van broodbakkersgranenmeel. Glutenintolerantie is een overgevoeligheid voor dit graaneiwit en treft steeds meer mensen in Europa. Daarom heeft AB Mauri voor Europa een breed scala aan glutenvrije mixen en producten ontwikkeld voor bakkers die glutenvrij brood en gebak willen aanbieden dat net zo goed is als dat van tarwe. Deze ingrediënten worden in de fabriek in Nederland gemaakt op een lijn die gewijd is aan glutenvrij. De glutenvrije mix is 100% rijk aan granen (vlas, gierst en zonnebloem) en vezels (psyllium) en heeft een goede notensmaak. Met onze 100% mixen maakt u gemakkelijk glutenvrije witbrood, meergranenbrood, (boeren)cake, muffins en cookies, waarmee u een ruim “glutenvrij” traditioneel assortiment of uw eigen variatie kunt aanbieden.

*in overeenstemming met EU-regelgeving CE828/2018, die het glutengehalte van het eindproduct beperkt tot minder dan 20 ppm. De naam «glutenvrij product» is de verantwoordelijkheid van de producent van de eindproducten die aan de eindverbruiker worden verkocht.

Ontdek de producten

Ons aanbod

Ontdek AB Mauri als uw partner voor blokgist, consumentengist, instant gist en vloeibare gestabiliseerde gist. Bij ons heeft u ook een ruime keuze aan verbeteraars in vloeibaar, pasta en poeder. Voormengsels, mixen en banket ingrediënten.

Wetgeving en certificaten

HACCP, BRC (A-level), ISO 22000, IFS-certificaat,… Als industriële bakkerij legt u de lat hoog op vlak van kwaliteit en voedselveiligheid. Ook wij besteden de grootste zorg aan de kwaliteit van onze bakkerijgrondstoffen, zodat u elk gezondheidsrisico voor de consument maximaal kan uitsluiten. Met onze strenge selectieprocedures, testprogramma’s en screenings garanderen we u de beste ingrediënten voor een kwaliteitsvol eindproduct.

BRC

Onze productieprocessen verlopen volgens de internationale BRC Global Standards.

Download certificaat

RSPO

In onze bakkerijgrondstoffen verwerken we enkel duurzame palmolie met RSPO-certificatie.

Download certificaat

Halal

De kwaliteit van onze halal-certificering wordt gegarandeerd door Halal Quality Control.

Download certificaat

Glutenfree

Onze glutenvrije producten zijn geregistreerd bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Download certificaat