Ingredients

  wit bruin
Bloem (11.5 -680) 10 kg 5 kg
Volkorenmeel - 5kg
Water 5,8 l 2,9 l
Unipan Top 0,2 kg 0,2 kg
Koningsgist 0,2 kg 0,2 kg
Bakkerszout 0,17 kg 0,17 kg

 

Werkwijze

 

 

  • 1. Kneden

    Van de grondstoffen een soepel en afgekneed deeg draaien.

  • 2. Deegtemperatuur

    Ca. 26˚C

  • 3. Afwegen

    Ca. 900 gram

  • 4. Bolrijs

    Ca. 30 minuten

  • 5. Vormen

    Opmaken in de gewenste broodvorm, bij voorkeur
    vloerbrood. 

  • 6. Narijs

    Ca. 60 minuten bij 34˚C (85% RV)

  • 7. Bakken

    Ca. 45 minuten bij 220 - 230˚C