Ingredients
wit | bruin | |
Bloem (11.5 -680) | 10 kg | 5 kg |
Volkorenmeel | - | 5kg |
Water | 5,8 l | 2,9 l |
Unipan Top | 0,2 kg | 0,2 kg |
Koningsgist | 0,2 kg | 0,2 kg |
Bakkerszout | 0,17 kg | 0,17 kg |
Werkwijze
-
1. Kneden
Van de grondstoffen een soepel en afgekneed deeg draaien.
-
2. Deegtemperatuur
Ca. 26˚C
-
3. Afwegen
Ca. 900 gram
-
4. Bolrijs
Ca. 30 minuten
-
5. Vormen
Opmaken in de gewenste broodvorm, bij voorkeur
vloerbrood. -
6. Narijs
Ca. 60 minuten bij 34˚C (85% RV)
-
7. Bakken
Ca. 45 minuten bij 220 - 230˚C