Ingredients

VollerKoren 25%
Volkorenmeel 75%
Koningsgist® 2,5%
Water Ca.70 %

Vulling:

 

Mueslimix

40%

 

Werkwijze

 

 

  • 1. Kneden

    Voor een goede wateropname gedurende 6 minuten in de eerste versnelling kneden, vervolgens 8 minuten in de tweede tot een goed ontwikkeld deeg.

  • 2. Deegtemperatuur

    Ca. 26˚C

  • 3. Afwegen

    Ca. 450 gram

  • 4. Bolrijs

    Ca. 40 minuten

  • 5. Vormen

    Opmaken in de gewenste broodvorm, bij voorkeur vloerbrood. 

  • 6. Narijs

    Ca. 60 minuten bij 32˚C (80% RV) Na 60 minuten decoreren!

  • 7. Decoreren

    Decoreren met VollerKoren-logo m.b.v. het speciale VollerKoren-sjabloon. Gebruik hiervoor AB Stuifarme bloem of roggebloem

  • 8. Bakken

    Ca. 35 à 45 minuten bij 220 à 230˚C met iets stoom